Skip navigation

Navegando por Autor Botelho, Raquel Braz Assunção

Ir para: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
ou entre com as primeiras letras:  
Mostrando resultados 20 a 39 de 49 < Anterior   Próximo >
Data de publicaçãoData de defesaTítuloAutor(es)Orientador(es)Coorientador(es)
Abr-2005-A ficha técnica de preparação como instrumento de qualidade na produção de refeiçõesAkutsu, Rita de Cássia Coelho de Almeida; Botelho, Raquel Braz Assunção; Camargo, Erika Barbosa; Oliveira, Karin Eleonora Savio de; Araújo, Wilma Maria Coelho--
Fev-2017-Food insecurity and nutritional status of individuals in a socially vulnerable situation in BrazilGodoy, Kátia; Sávio, Karin Eleonora de Oliveira; Akutsu, Rita de Cássia Coelho de Almeida; Gubert, Muriel Bauermann; Botelho, Raquel Braz Assunção--
2022-Food neophobia among Brazilian children : prevalence and questionnaire score developmentAlmeida, Priscila Claudino de; Vasconcelos, Ivana Aragão Lira; Zandonadi, Renata Puppin; Nakano, Eduardo Yoshio; Raposo, António; Han, Heesup; Araya-Castillo, Luis; Ariza-Montes, Antonio; Botelho, Raquel Braz Assunção--
6-Dez-2022-Food neophobia in children with autistic spectrum disorder (ASD) : a nationwide study in BrazilAlmeida, Priscila Claudino de; Zandonadi, Renata Puppin; Nakano, Eduardo Yoshio; Vasconcelos, Ivana Aragão Lira; Botelho, Raquel Braz Assunção--
2020-Food safety conditions in home-kitchens : a cross-sectional study in the Federal District/BrazilFarias, Adenilma da Silva; Akutsu, Rita de Cássia Coelho de Almeida; Botelho, Raquel Braz Assunção; Araújo, Wilma Maria Coelho; Silva, Izabel Cristina Rodrigues da; Sávio, Karin Eleonora de Oliveira--
Mai-2012-Food service compliance with ISO 14001 and ISO 22000Santos, Laura Lyra; Akutsu, Rita de Cássia Coelho de Almeida; Botelho, Raquel Braz Assunção; Zandonadi, Renata Puppin--
2022-Gluten-free sorghum pasta : composition and sensory evaluation with different sorghum hybridsOliveira, Lívia de Lacerda de; Orlandin, Lícia Camargo de; Aguiar, Lorena Andrade de; Queiroz, Valeria Aparecida Vieira; Zandonadi, Renata Puppin; Botelho, Raquel Braz Assunção; Figueiredo, Lúcio Flávio de Alencar--
2021-Glycemic Index of gluten-free bread and their main ingredients : a systematic review and meta-analysisRomão, Bernardo; Falcomer, Ana Luísa; Palos, Gabriela; Cavalcante, Sandra; Botelho, Raquel Braz Assunção; Nakano, Eduardo Yoshio; Raposo, António; Shakeel, Faiyaz; Alshehri, Sultan; Mahdi, Wael A.; Zandonadi, Renata Puppin--
10-Ago-2022-How do consumers understand food processing? : a study on the Brazilian populationMonteiro, Jordanna Santos; Nakano, Eduardo Yoshio; Zandonadi, Renata Puppin; Botelho, Raquel Braz Assunção; Araújo, Wilma Maria Coelho--
13-Mai-2020-Identifier of regional food presence (IRFP) : a new perspective to evaluate sustainable menusGinani, Verônica Cortez; Araújo, Wilma Maria Coelho; Zandonadi, Renata Puppin; Botelho, Raquel Braz Assunção--
2021-Impact of gluten-free sorghum bread genotypes on glycemic and antioxidant responses in healthy adultsGallo, Lorenza Rodrigues dos Reis; Reis, Caio Eduardo Gonçalves; Mendonça, Márcio Antônio; Silva, Vera Sônia Nunes da; Pacheco, Maria Teresa Bertoldo; Botelho, Raquel Braz Assunção--
30-Jun-2020-Instrument to identify food neophobia in Brazilian children by their caregiversAlmeida, Priscila Claudino de; Rosane, Beatriz Philippi; Nakano, Eduardo Yoshio; Vasconcelos, Ivana Aragão Lira; Zandonadi, Renata Puppin; Botelho, Raquel Braz Assunção--
18-Out-2023-Is there a convergence between the food classification adopted by food-based dietary guidelines and food science and technology?Monteiro, Jordanna Santos; Botelho, Raquel Braz Assunção; Zandonadi, Renata Puppin; Araújo, Wilma Maria Coelho--
Abr-2019-Low-income population sugar (sucrose) intake : a cross-sectional study among adults assisted by a Brazilian food assistance programBotelho, Raquel Braz Assunção; Akutsu, Rita de Cássia Coelho de Almeida; Zandonadi, Renata Puppin--
2014-Nutritional adequacy of meals offered and consumed by soldiers of the Brazilian ArmyBotelho, Raquel Braz Assunção; Avena, Fernanda; Veras, Mariana; Zandonadi, Renata Puppin--
2019-Nutritional quality of breakfast consumed by the low-income population in Brazil : a nationwide cross-sectional surveySousa, Janice Ramos de; Botelho, Raquel Braz Assunção; Akutsu, Rita de Cássia Coelho de Almeida; Zandonadi, Renata Puppin--
Nov-2009-O Programa Nacional de Alimentação Escolar como promotor de hábitos alimentares regionaisChaves, Lorena Gonçalves; Mendes, Paula Nascente Rocha; Brito, Rafaela Ribeiro de; Botelho, Raquel Braz Assunção--
2022-Occupational risk assessment in school food services : instruments’ construction and internal validationFerreira, Jeane dos Santos; Araújo, Maria da Purificação Nazaré; Barroso, Rosemary da Rocha Fonseca; Botelho, Raquel Braz Assunção; Zandonadi, Renata Puppin; Raposo, António; Han, Heesup; Araya-Castillo, Luis; Ariza-Montes, Antonio; Akutsu, Rita de Cássia Coelho de Almeida--
2014-Perfil e situação de insegurança alimentar dos usuários dos Restaurantes Populares no BrasilGodoy, Kátia Cruz; Sávio, Karin Eleonora Oliveira; Akutsu, Rita de Cássia Coelho de Almeida; Gubert, Muriel Bauermann; Botelho, Raquel Braz Assunção--
2021-Quality of life prior and in the course of the COVID-19 pandemic : a nationwide cross-sectional study with Brazilian dietitiansMatos, Raquel Adjafre da Costa; Akutsu, Rita de Cássia Coelho de Almeida; Zandonadi, Renata Puppin; Botelho, Raquel Braz Assunção--