Mostrando resultados 1 a 20 de 62
Próximo >
Data de publicação | Data de defesa | Título | Autor(es) | Orientador(es) | Coorientador(es) |
Jul-2010 | - | Aceitação e percepção dos estudantes de Gastronomia e Nutrição em relação aos alimentos funcionais | Melo, Graziele Resende da Costa; Teixeira, Ana Paula; Zandonadi, Renata Puppin | - | - |
2021 | - | Amorphophallus konjac : a novel alternative flour on gluten-free bread | Laignier, Fernanda; Akutsu, Rita de Cássia Coelho de Almeida; Maldonade, Iriani Rodrigues; Pacheco, Maria Teresa Bertoldo; Silva, Vera Sônia Nunes da; Mendonça, Marcio Antônio; Zandonadi, Renata Puppin; Raposo, António; Botelho, Raquel Braz Assunção | - | - |
27-Mai-2022 | - | Are vegan alternatives to meat products healthy? : a study on nutrients and main ingredients of products commercialized in Brazil | Romão, Bernardo; Botelho, Raquel Braz Assunção; Nakano, Eduardo Yoshio; Raposo, António; Han, Heesup; Vega-Muñoz, Alejandro; Ariza-Montes, Antonio; Zandonadi, Renata Puppin | - | - |
2007 | - | Atitudes de risco do consumidor em restaurantes de auto-serviço | Zandonadi, Renata Puppin; Botelho, Raquel Braz Assunção; Oliveira, Karin Eleonora Savio de; Akutsu, Rita de Cássia Coelho de Almeida; Araújo, Wilma Maria Coelho | - | - |
24-Abr-2020 | - | Brazilian community restaurants’ low-income food handlers : association between the nutritional status and the presence of non-communicable chronic diseases | Fideles, Ingrid C.; Akutsu, Rita de Cássia Coelho de Almeida; Costa, Priscila R. F.; Souza, Jamacy Costa; Botelho, Raquel Braz Assunção; Zandonadi, Renata Puppin | - | - |
30-Mai-2022 | - | Brazilian food handlers' years of work in the foodservice and excess weight : a nationwide cross-sectional study | Fideles, Ingrid Cardoso; Akutsu, de Cassia Coelho de Almeida; Costa, Priscila Ribas De Farias; Souza, Jamacy Costa; Barroso, Rosemary da Rocha Fonseca; Botelho, Raquel Braz Assunção; Han, Heesup; Raposo, António; Montes, Antonio Ariza; Vega-Muñoz, Alejandro; Zandonadi, Renata Puppin | - | - |
2020 | - | Brazilian vegetarian population — influence of type of diet, motivation and sociodemographic variables on quality of life measured by specific tool (VEGQOL) | Hargreaves, Shila Minari; Nakano, Eduardo Yoshio; Zandonadi, Renata Puppin | - | - |
12-Mai-2020 | - | Brazilian vegetarians diet quality markers and comparison with the general population : a nationwide cross-sectional study | Hargreaves, Shila Minari; Araújo, Wilma Maria Coelho; Nakano, Eduardo Yoshio; Zandonadi, Renata Puppin | - | - |
18-Jun-2020 | - | Breakfast characterization and consumption by low-income Brazilians : food identity and regional food | Sousa, Janice Ramos de; Akutsu, Rita de Cássia Coelho de Almeida; Zandonadi, Renata Puppin; Botelho, Raquel Braz Assunção | - | - |
16-Ago-2022 | - | Can the Brazilian caffeine expectancy questionnaires differentiate the CYP1A2 and ADORA2A gene polymorphisms? : an exploratory study with Brazilian athletes | Mendes, Guilherme Falcão; Reis, Caio Eduardo Gonçalves; Nakano, Eduardo Yoshio; Spineli, Higor; Barreto, Gabriel; Noronha, Natália Yumi; Watanabe, Lígia Moriguchi; Nonino, Carla Barbosa; Araujo, Gustavo Gomes de; Saunders, Bryan; Zandonadi, Renata Puppin | - | - |
2020 | - | Chemical composition and glycemic Index of gluten-free bread commercialized in Brazil | Romão, Bernardo; Botelho, Raquel Braz Assunção; Alencar, Ernandes Rodrigues de; Silva, Vera Sônia Nunes da; Pacheco, Maria Teresa Bertoldo; Zandonadi, Renata Puppin | - | - |
Jul-2011 | - | Conhecimento dos chefes de cozinha acerca da doença celíaca | Laporte, Luciana; Zandonadi, Renata Puppin | - | - |
3-Jan-2024 | - | Deserts, swamps and food oases : mapping around the schools in Bahia, Brazil and implications for ensuring food and nutritional security | França, Fabiana Chagas Oliveira de; Zandonadi, Renata Puppin; Moreira, Iana Mendes de Almeida; Silva, Izabel Cristina Rodrigues da; Akutsu, Rita de Cássia Coelho de Almeida | - | - |
8-Mai-2023 | - | Division of responsibility in child feeding and eating competence among Brazilian caregivers | Souza, Rafaella Dusi de; Botelho, Raquel Braz Assunção; Nakano, Eduardo Yoshio; Queiroz, Fabiana Lopes Nalon de; Zandonadi, Renata Puppin | - | - |
2010 | - | Doença celíaca, hábitos e práticas alimentares e qualidade de vida | Araújo, Halina Mayer Chaves; Araújo, Wilma Maria Coelho; Botelho, Raquel Braz Assunção; Zandonadi, Renata Puppin | - | - |
2023 | - | Dried apples replacing sugar in pound cakes : physicochemical composition and sensory analysis | Beraldo, Igor Macedo; Botelho, Raquel Braz Assunção; Lima, Bernardo Romão de; Alencar, Ernandes Rodrigues de; Zandonadi, Renata Puppin | - | - |
26-Ago-2021 | - | Eating competence among Brazilian adults : a comparison between before and during the COVID-19 pandemic | Queiroz, Fabiana Lopes Nalon de; Nakano, Eduardo Yoshio; Botelho, Raquel Braz Assunção; Ginani, Verônica Cortez; Raposo, António; Zandonadi, Renata Puppin | - | - |
8-Jul-2022 | - | Eating competence and aspects related to a gluten-free diet in Brazilian adults with gluten-related disorders | Oliveira, Pâmela Mayara de; Zandonadi, Renata Puppin; Cutrim, Amanda Moreira Veloso; Nakano, Eduardo Yoshio; Queiroz, Fabiana Lopes Nalon de; Botelho, Raquel Braz Assunção; Saraiva, Ariana; Raposo, António | - | - |
21-Out-2020 | - | Eating competence associated with food consumption and health outcomes among Brazilian adult population | Queiroz, Fabiana Lopes Nalon de; Nakano, Eduardo Yoshio; Botelho, Raquel Braz Assunção; Ginani, Verônica Cortez; Cançado, André Luiz Fernandes; Zandonadi, Renata Puppin | - | - |
2022 | - | Eating competence, food consumption and health outcomes : an overview | Queiroz, Fabiana Lopes Nalon de; Raposo, António; Han, Heesup; Nader, Martín; Ariza-Montes, Antonio; Zandonadi, Renata Puppin | - | - |