Skip navigation

Página de Busca


Filtros correntes:

Retornar valores
Adicionar filtros:

Utilizar filtros para refinar o resultado de busca.


Resultado 41-50 de 58.
Conjunto de itens:
Data de publicaçãoData de defesaTítuloAutor(es)Orientador(es)Coorientador(es)
Jul-2011-Conhecimento dos chefes de cozinha acerca da doença celíacaLaporte, Luciana; Zandonadi, Renata Puppin--
9-Jun-2022-A study on perception and exposure to occupational risks at public school food services in Bahia, BrazilFerreira, Jeane dos Santos; Araújo, Maria da Purificação Nazaré; Botelho, Raquel Braz Assunção; Zandonadi, Renata Puppin; Nakano, Eduardo Yoshio; Raposo, António; Han, Heesup; Arraño Muñoz, Marcelo; Ariza-Montes, Antonio; Akutsu, Rita de Cássia Coelho de Almeida--
Jul-2010-Aceitação e percepção dos estudantes de Gastronomia e Nutrição em relação aos alimentos funcionaisMelo, Graziele Resende da Costa; Teixeira, Ana Paula; Zandonadi, Renata Puppin--
26-Ago-2021-Eating competence among Brazilian adults : a comparison between before and during the COVID-19 pandemicQueiroz, Fabiana Lopes Nalon de; Nakano, Eduardo Yoshio; Botelho, Raquel Braz Assunção; Ginani, Verônica Cortez; Raposo, António; Zandonadi, Renata Puppin--
18-Jun-2020-Breakfast characterization and consumption by low-income Brazilians : food identity and regional foodSousa, Janice Ramos de; Akutsu, Rita de Cássia Coelho de Almeida; Zandonadi, Renata Puppin; Botelho, Raquel Braz Assunção--
25-Mai-2021-Self-service restaurants in SARS-CoV-2 pandemicZandonadi, Renata Puppin; Botelho, Raquel Braz Assunção; Maynard, Dayanne da Costa; Akutsu, Rita de Cássia Coelho de Almeida--
Abr-2019-Low-income population sugar (sucrose) intake : a cross-sectional study among adults assisted by a Brazilian food assistance programBotelho, Raquel Braz Assunção; Akutsu, Rita de Cássia Coelho de Almeida; Zandonadi, Renata Puppin--
18-Jul-2023-Physico-chemical, sensory, and microbiological quality of raw chicken meat: an exploratory study in the Hisar city of Haryana, IndiaBhawana, Indora; Malik, Ashok; Raposo, António; Singh, Shubha; Yadav, Sanjay; Zandonadi, Renata Puppin; Linda Heejung Lho; Heesup Han; Thakur, Neha--
2-Ago-2023-Sustainable transformation agenda for enhanced global food and nutrition security : a narrative reviewOluwole, Oluwatoyin; Ibidapo, Olubunmi; Arowosola, Temiloluwa; Raji, Fatima; Zandonadi, Renata Puppin; Alasqah, Ibrahim; Lho, Linda Heejung; Han, Heesup; Raposo, António--
2022-Occupational risk assessment in school food services : instruments’ construction and internal validationFerreira, Jeane dos Santos; Araújo, Maria da Purificação Nazaré; Barroso, Rosemary da Rocha Fonseca; Botelho, Raquel Braz Assunção; Zandonadi, Renata Puppin; Raposo, António; Han, Heesup; Araya-Castillo, Luis; Ariza-Montes, Antonio; Akutsu, Rita de Cássia Coelho de Almeida--