Skip navigation

Página de Busca


Filtros correntes:


Retornar valores
Adicionar filtros:

Utilizar filtros para refinar o resultado de busca.


Resultado 11-15 de 15.
Conjunto de itens:
Data de publicaçãoData de defesaTítuloAutor(es)Orientador(es)Coorientador(es)
9-Jun-2022-A study on perception and exposure to occupational risks at public school food services in Bahia, BrazilFerreira, Jeane dos Santos; Araújo, Maria da Purificação Nazaré; Botelho, Raquel Braz Assunção; Zandonadi, Renata Puppin; Nakano, Eduardo Yoshio; Raposo, António; Han, Heesup; Arraño Muñoz, Marcelo; Ariza-Montes, Antonio; Akutsu, Rita de Cássia Coelho de Almeida--
26-Ago-2021-Eating competence among Brazilian adults : a comparison between before and during the COVID-19 pandemicQueiroz, Fabiana Lopes Nalon de; Nakano, Eduardo Yoshio; Botelho, Raquel Braz Assunção; Ginani, Verônica Cortez; Raposo, António; Zandonadi, Renata Puppin--
28-Fev-2020-Environmental, social and economic sustainability indicators applied to food services : a systematic reviewMaynard, Dayanne da Costa; Vidigal, Mayara Daré; Farage, Priscila; Zandonadi, Renata Puppin; Nakano, Eduardo Yoshio; Botelho, Raquel Braz Assunção--
10-Ago-2022-How do consumers understand food processing? : a study on the Brazilian populationMonteiro, Jordanna Santos; Nakano, Eduardo Yoshio; Zandonadi, Renata Puppin; Botelho, Raquel Braz Assunção; Araújo, Wilma Maria Coelho--
2-Nov-2023-Evaluation of community restaurants linked to government food and nutrition safety programs : a scope reviewSousa, Mateus Santana; Lira, Carlos Rodrigo Nascimento de; Nakano, Eduardo Yoshio; Botelho, Raquel Braz Assunção; Akutsu, Rita de Cássia Coelho de Almeida--